Östersundsbo på riktigt

Förra veckan gick över all förväntan. Många tuffa pass skulle avverkas men jag orkade veckan mycket bättre än vad jag trodde att jag skulle göra. Vanligtvis när jag tränar en sådan mängd så brukar jag få svårt att driva upp bra puls på intervallerna, men så var inte fallet den här veckan. Fyra tuffa intervallpass på rad och alla med riktigt bra genomförande, även om jag sista dagen (a3+) var så trött att jag nästan ville gråta de sista dragen. Tur jag har Viktor i sånna lägen som kommer och pushar mig ännu hårdare då. 

När veckan var över var jag så himla tacksam till min kropp som orkat så himla bra hela veckan. Inte nog med att jag tränat så pass hårt, så har jag och Viktor även hunnit med att flytta ut allt ur lägenheten i Torsby och är numera Östersundsbor på heltid. Kändes väldigt konstigt att lämna Torsby och det kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig riktigt. Har ju trots allt bott i Torsby i hela 7 år.. Kände mig lite halv när jag lämnade Värmland och det var därför skönt att mellanlanda några dagar hemhemma i Transtrand och verkligen få känna sig riktigt hemma för några dagar. Händer alltför sällan att jag är på hemmaplan numera och därför mår jag alltid extra bra när jag väl kommer hem. 

I onsdags gick iallafall en mycket fullpackad bil upp till Östersund. Inte det lättaste att få plats med två lägenheter i en, men vi har lyckats hyfsat åtminstone. Har varit lite lugnare träningsmässigt denna vecka och det känns välbehövligt. Spritter inte i kroppen direkt när jag vaknar men det är väl förmodligen så det ska vara så här års. 

Ha det fint!

En sista tur i tunneln för sommaren var självklart inplanerat. Längtar redan tillbaka till hösten där
Nöjd och fortfarande lyckligt ovetande om hur totalt tom jag skulle vara i kroppen 2 h senare efter mitt 4h långa intervallpass 😥
Pulskurvan på det långa passet. 2 h a1 följt av 45 min a2 för att sedan avsluta med 50 min tröskel. 
Klassiska intervaller
Önskar jag kunde få umgås med mina fyrbenta favoriter lite oftare 💛💛💛
Vilodagscoachning av en stark Viktor uppför Sälenfjällen. Dagen efter var det min tur att plågas i samma backe
Idag har vi plockat jordgubbar för hela vintern, så himla gott

Lämna en kommentar